Jahodovo-mandlový nepečený cheesecake
27. 6. 2013
Jahodovo-mandlový cheesecake nepečený
|
|
---|---|
čas přípravy: | 35 min. |
čas chlazení: | 3 hod. |
Přísady
- 150 g piškotů
- 125 g másla
- 1 balení červené želírovací směsi na dorty
- 300 g bobulového ovoce (jahody,maliny, borůvky, rybíz)
- 4 balení Philadelphie
- 300 g jogurtu
- 3 polévkové lžíce citrónové šťávy
- špetka soli
- 1 balení želatiny čiré
- 75 g cukru
- mandle lupínky opražené
Postup přípravy
- Piškoty vložíme do mikrotenového sáčku, uzavřeme a pomocí válečku rozdrobíme.
- Máslo rozpustíme a smícháme s piškotovými drobky. Dortovou formu vyložíme pečicím papírem a směs do ní utlačíme.
- Želírovací směs připravíme podle návodu a smícháme s ovocem. Naneseme na piškoty a chladíme.
- Philadelphii, jogurt, citrónovou šťávu a sůl vyšleháme elektrickým šlehačem.
- Želatinu necháme 10 minut bobtnat v 150 ml studené vody, přidáme cukr zahříváme do úplného rozpuštění želatiny. Poté vmícháme do krému.
- Krém naneseme na ovocnou směs ve formě a chladíme 3 hodiny.
- Pokud chceme, ale nemusíme ,zdobíme ovocem, přetřeme želatinou a posypeme opraženými mandlovými plátky
Náhledy fotografií ze složky Jahodovo-mandlový nepečený cheesecake
Komentáře
Přehled komentářů
<Insane>Hack] Unique A.I. App Makes Us $635/Day
https://www.youtube.com/watch?v=z0aiLF3Sz7E
Exploiting A "UNKNOWN" Marketing Secret
(Georgenal, 3. 3. 2024 4:37)