Karamelovo jablkový RAW cheesecake
korpus:
2/3 hrnku mandlí mletých
1/4 hrnku sušených datlí bez pecek
3 lžíce sušených drcených jablek
1/4 lžičky skořice mleté
1 llžička vody
náplň:
2 hrnky oloupaných nakrájených jablek
3/4 hrnku kešu
3 lžíce javorového sirupu
1 lžička citr. šťávy
1 lžička vanilkového aroma
2 lžíce rozehřátího kokosového másla
4 lžíce rozehřátého kokosového oleje
špetka soli
Postup:
Rozmixujeme všechny přísady uvedené u korpusu, napěchujeme do dortové formy o průměru cca 16-20cma dáme chladit
Na náplň si najemno namixujeme kešu, jablka, javorový sirup, citr.šťávu, vanilku a mixujeme opravdu do hladka. Pak přilijeme máslo a olej a opět mixujeme. Nalijeme na korpus a chladíme aspoň 10 hodin. Můžeme ozdobit třeba karamelizovanými jablíčky se skořicí a rybízem.
Náhledy fotografií ze složky RAW caramelovo jablkový dort